Folytatódik a klasztertagok bemutatkozása

2018. június 26.

Klaszterünk 2017-ben folytatta a korábbi gyakorlat szerint a tagok bemutatkozását szolgáló programját. Ennek alapján több klasztertag, tagjelölt tevékenységét, munkáját sikerült megismerni. A Fino-Food Kft-nél üzemlátogatáson vettek részt a tagok, Patcán megismerkedtek a Katica Tanya tevékenységével, sor került az Erzsébet Sörház és a Slendy Pékség bemutatkozására. 2018. év elején hasonlóképpen bemutatkozott a Bázis Informatika, illetve Dr. Falussy Lajos vállalkozó tagunk is.

Ezek a bemutatkozások lehetőséget teremtenek arra, hogy a tagok az egymás közti együttműködést, közös munkát bővítsék.

2021. június 09.
A Dél-Dunántúli Regionális Élelmiszer Innovációs Klaszter menedzsmentje is részt vett azon a Klasztersrtatégia Workshopon, amelyen a hazánkban működő klaszterek képviselői, a Bulefield Kft. szakemberei és a Pénzügyminisztérium kollégái egyeztettek a...
2020. április 02.
A klaszterülések állandó napirendi pontja a "10 perc marketing" dr. Szigeti Orsolya, a Kaposvári Egyetem dékánjának előadásában. Legutóbbi téma: a minőség
2020. március 11.
A Milánói Magyar Nagykövetség 2020. március 8-án a következő téjékoztatást küldte az olaszországi kereskedelemre és áruszállításra
2020. március 11.
Tájékoztatjuk az érintett vállalkozások képviselőit, hogy a2020 március 13-15. között tervezett VIROEXPO megrendezését az év második felére halasztották a koronavírus fertőzések kockázatai
2020. január 29.
A klaszterülések állandó napirendi pontja a "10 perc marketing" dr. Szigeti Orsolya, a Kaposvári Egyetem dékánjának előadásában. Utolsó alkalmommal a vállalati pozícionálás volt a téma. Az összefoglaló itt