VIROEXPO 2020 - Kedvezményes kiállítási lehetőség

2020. január 29.

Verőce (Virovitica) néhány kilométerre található a Horvát-Magyar határtól. A határmenti régióban kiemelt jelentőséggel bíró nemzetközi kiállítás - amely egy helyi rendezvényből nőtte ki magát - kiválóan alkalmas az élelmiszeriparhoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások bemutatására.

 

2020-ban vendégország: Németország

 

A VIROEXPO elnevezésű általános vásáron tavaly 29 ország 625 kiállítója mutatkozott be közel 31.000 szakmai látogató előtt összességében 15000 m2 kiállítói területen  - mindez olyan területen, ami Horvátországon belül is hagyományosan mezőgazdaságból élő környezet, földrajzilag és éghajlatilag is egy az egyben átültethető a Magyar technológia minden szegmense, és abban a mezőgazdasági szempontból passzív időszakban, amikor a gazdálkodók ráérnek és gondolkodnak a következő év munkafolyamatairól, lehetőségeiről – így széles a lehetőségek spektruma, a talajműveléstől, a vetőmagokon át, a növényvédelemig és kísérő feldolgozóiparig.

 

Az esemény jó alkalmat biztosít a magyar cégeknek a horvátországi piacon való bemutatkozáshoz.  A kiállításon a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. a korábbi évekhez hasonlóan saját standdal kíván részt venni, melynek keretében kollektív kiállítási lehetőséget nyújt a vásáron megjelenni kívánó magyar vállalatok számára.   

 

Kedvezményes kiállítói lehetőség a CED segítségével

 

Partnereinktől minimális részvételi díj megfizetését kérjük, (40.000, Ft. + áfa)  amiért a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. nemcsak a kiállítói teret és az installációt biztosítja, hanem a sikeres megjelenéshez és üzletkötésekhez is segítséget kíván nyújtani. A tárgyalások lebonyolításában, az esetlegesen felmerülő nyelvi nehézségekben a helyszínen tartózkodó munkatársaink partnereink segítségére tudnak lenni.

Felhívom szíves figyelmét a jelentkezési lap III. pontjának utolsó két bekezdésére, amelyek a helyszíni értékesítéssel kapcsolatos információkat tartalmazzák.

 

Csatoltan küldjük a  Viroexpo 2020. kiállításra a jelentkezési lapot. Amennyiben részt venne a rendezvényen kérem a jelentkezési lapot kitöltve, cégszerűen aláírva 2020. február 10-ig  visszaküldeni a weller.krisztina@CED.hu  E-mail címre.

 

A jelentkezéseket a kiállítóhelyek korlátozott száma miatt, a beérkezés sorrendjében és a vállalkozások jellegének figyelembe vételével  tudjuk fogadni és elbírálni.

 

A VIROEXPO hivatalos honlapja: http://viroexpo.com.hr/

 

2022. május 10.
Az iFood Élelmiszer Klaszter, az innomine DIH és Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tisztelettel meghívja Önt a Professzionális innovációs szolgáltatások nyújtása a dél-magyarországi agrár- élelmiszeripar számára” – ProAgro című projekt INTELLIGENS...
2022. április 10.
Az Innoskart Klaszter, az iFood Élelmiszer Klaszter és az innomine DIH tisztelettel meghívja Önt az Élelmiszeripar és digitalizáció Fókuszban a hazai KKV-k számára is elérhető Európai Uniós pályázatok segítségével megvalósított jó gyakorlatok című...
2022. március 10.
Az iFood Élelmiszer Klaszter és az innomine DIH Nonprofit Kft. tisztelettel meghívja Önt a Kihívások az élelmiszeripari melléktermék hasznosításban 2022-ben Digitalizációs és más megoldások című
2022. február 10.
Az iFood Élelmiszer Klaszter és az innomine DIH Nonprofit Kft. tisztelettel meghívja Önt a „Professzionális innovációs szolgáltatások nyújtása a dél-magyarországi agrár- élelmiszeripar számára” - ProAgro című projekt
2022. február 01.
    Az iFood Élelmiszer Klaszter összesen 143 400 EUR értékben nyert el egy Európai Uniós projektet az Innomine Digital Innovation HUB-al közös konzorciumban PROAGRO (Providing Professional Innovation Services for The Agri-Food Sector in Southern Hungary)