MEGHÍVÓ: Kihívások az élelmiszeripari melléktermék hasznosításban 2022-ben / Digitalizációs és más megoldások
Helyszín: 7400 Kaposvár, Guba S. u. 40., MATE Kaposvári Campus, Tanácsterem VAGY online (TEAMS felületen keresztül)
Időpont: 2022. április 5. (kedd), 14:00 - 16:30 óra (on-line belépés 13:45-től)
A rendezvény célja:
A rendezvény célja, hogy bemutassa az élelmiszeripari melléktermékek hasznosításában aktuálisan jelentkező problémákat és megoldási lehetőségeket azonosítson. A program része a PROAGRO projekt aktualitásainak és lehetőségeinek bemutatása.
Program:
13:30 – 14:00 Regisztráció (személyes résztvevők részére)
14:00 – 14:05 Köszöntő
Egyed Linda elnök, iFood Élelmiszer Klaszter
14:05 – 14:15 PROAGRO projekt aktualitások
Dr. Gyarmati Tünde tanácsadó és projektvezető, innomine DIH Nonprofit Kft
14:15 – 14:30 Az élelmiszerpazarlás mértéke az ellátási láncban
Borbély Csaba egyetemi docens, MATE Agrár- és Élelmiszergazdasági Intézet, Agrárgazdaságtani és Agrárpolitikai Tanszék
14:30 – 14:45 Hulladék menedzsment: teher vagy lehetőség?
Szendrő Attila fejlesztési vezető, Szelence Ipari Megoldások Kft.
14:45 – 15:00 Hulladékból értékteremtés
Hollósy Tibor beszerzési igazgató és ügyvezető helyettes, KOMETA 99 Élelmiszeripari Zrt.
15:00 – 15:15 Új technológiák és jó gyakorlatok a biológiai hulladékkezelésben a mezőgazdasági és élelmiszeripari melléktermékek és hulladékok vonatkozásában
Jenei Csaba üzletfejlesztési vezető, Profikomp Környezettechnika Zrt.
15:15 – 16:00 Kerekasztal (klaszter tagokkal)
Moderátor: Szendrő Attila fejlesztési vezető, Szelence Ipari Megoldások Kft.
Résztvevők: Halker Kft., BALATON-KER-TÉSZ Szövetkezet, SKC Product Kft., Privát Húsfeldolgozó Kft.
16:00 – 16:30 Kérdések és válaszok, kapcsolatépítés
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő linken lehet 2022. április 4-ig:
Az esemény linkjét az on-line részvételre regisztráltak részére a rendezvény előtt küldjük meg.
A résztvevők tudomásul veszik, hogy a rendezvényről kép- és hangfelvétel készül, és az megjelenik különböző médiafelületeken.